MICROTOP BURKOLAT

A Microtop tökéletes azok számára, akik folytonos, innovatív és tapintható felületre-burkolatra vágynak, amely bármilyen teret egyedivé tud tenni, legyen szó egy minimalista modern környezetről, ahol az Microtop a fő jellemző, vagy egy klasszikus, rusztikus vagy vintage. környezetben, ahol kifinomult diszkrécióval teszi teljessé a stílust.

Testre szabhatja a Microtop-ot árnyalatok kiválasztásával és fényes, matt vagy selyemfényű effektusok létrehozásával, hogy pontosan olyan legyen, amilyennek szeretné.

Miért válassza a Microtop-ot?
Innovatív anyag: Megújítja a felületet mindössze 3 milliméterrel.

A mindössze három milliméter vastagságú mikrocement Microtop lehetővé teszi a meglévő felületek megújítását különböző alapokon (beton, önterülő, kerámia, fa…) anélkül, hogy el kellene őket távolítani.

A Microtop rendkívül ellenáll az éghajlatváltozásoknak, könnyen tisztítható és gyorsan telepíthető. Padlófűtés esetén is tökéletes.

A folyamatosságtól az ötletig: búcsú a látható illesztés és megszakító vonalaktól

A Microtop ideális megoldás azok számára, akik nem szeretik a látható illesztéseket, mivel lehetővé teszi, hogy folyamatos felületet hozzon létre, belsőleg és külsőleg, látható illesztések nélkül.
Rendkívüli tulajdonságai miatt ideális mind vízszintes, mind függőleges felületekhez, például gipszkarton vagy falazott falakhoz, lépcsőkhöz, fürdőszobákhoz és zuhanykabinokhoz.
A Microtop teret ad ötleteinek anélkül, hogy megszakítaná a vonalakat.

microtop lépcső bevonat
microtop lépcső burkolat
Színek, hatások, felületek… a cement esztétikájának nincs határa

A speciális szinezőpasztáknak köszönhetően végtelen számú mikrocement színkombináció keverhető össze.

Lehetőség van fényes, matt vagy selyemfényű hatások elérésére, dekoratív betétek létrehozására az egyedi, személyre szabott felületek érdekében, nagy esztétikai hatással és eleganciával.

Előnyök:

 • A padló eltávolítás nélkül helyreállítható, gyors és tiszta folyamat!
 • Minimális mélység Minimális vastagság, a födém szintje nem változik!
 • Megszakítás nélkül alkalmazható a meglévő felület függvényében!
 • Folytonosság Folyamatosan alkalmazható a padlók és a falak között!
 • Egyedi felületek Végtelen színlehetőségek, különféle kézzel készített textúrákkal!

GYIK

 1. A külső környezetben nem alkalmazható gyanták többségével ellentétben a Microtop ideális külső alkalmazásokhoz, például teraszokhoz, gyalogutakhoz, úszómedence -fedélzetekhez, verandákhoz és falakhoz. A Microtop jó védelmet nyújt a víz behatolása, az éghajlati stressz, a jégmentesítő sók és az UV sugarak ellen.
 2. A Microtop ideális új padlóburkolat készítéséhez és meglévő felületek helyreállításához. Különlegessége a régi fa-, kerámia- és betonpadlókon való használat, eltávolítás nélkül.
 3. Az alap alapos felmérése és megfelelő előkészítés után a Microtop bármilyen típusú felületre felvihető. 
 4. A Microtop segítségével mindössze 3-4 mm vastagságban új padlót kaphat anélkül, hogy a lakásban lévő ajtókat és ablakokat le kellene szerelnie vagy módosítania kellene (kivéve, ha az ajtók és ablakok nincsenek tökéletesen a padlóhoz igazítva).
 5. A Microtop tökéletesen tapad padlófűtéses felületeken is. Alapvető fontosságú, hogy a telepített fűtési rendszerhez megfelelő támasztékot válasszunk. A Microtop hővezető képessége ? = 0,46.
 6. A Microtop-ot úgy hozták létre, hogy megfeleljen azoknak az igényeinek, akik nem szeretik az illesztéseket. Függőlegesen és vízszintesen is alkalmazható, maximális folytonosságot biztosít ezeken a területeken.
 7. Szigorú tesztek bizonyítják, hogy az alkalmazás és a szárítás után a Microtop nem bocsát ki olyan anyagokat a levegőbe, amelyek károsak a felnőttek és a gyermekek számára.
 8. Amellett, hogy a Microtop EC minősítésű termék, számos tesztnek vetették alá.
 9. Töretlen, konkrét hatásával a Microtop tökéletes a modern otthonhoz, és összhangban van a belsőépítészet jelenlegi trendjeivel. Képes szinte minden környezetet egyedivé tenni, minimális, modern környezetben, ahol fókuszpontként működik.
 10. A Microtop jól illeszkedik a klasszikus, rusztikus vagy antik környezetbe is, ahol kifinomult diszkrécióval teszi teljessé a stílust.
 11. A Microtop tökéletes a kereskedelmi alkalmazásokban is, ahol sikerül a lehető legjobban javítani a megjelenített termékeket; „divatos” beállításokhoz különösen ajánlott.
 12. Ezekben a beállításokban a Microtop selymes, barátságos légkört teremt, stílust, osztályt és eleganciát kölcsönöz, ugyanakkor nagyon alacsony karbantartási lehetőséget kínál.
 13. Bármilyen típusú felületen használható, ha megfelelően kezelik. Nem ajánlott azonban forrásban lévő tárgyakat elhelyezni rajta, a pultot aprításra használni, vagy agresszív anyagokat, például citromlevet vagy ecetet hagyni a felületeken.
 14. A Microtop jó védelmet nyújt a víz behatolása ellen. A meglévő felületek helyreállítása vagy felújítása során.
 15. Különösen hasznos felületek helyreállításánál és felújításánál, például kereskedelmi helyiségek használatának megváltoztatásakor.
 16. A tesztek azt mutatják, hogy a Microtop nagy ellenállást mutat a különböző igénybevételeknek. A felület ellenállása nagyobb, mint a faé. Érdemes betartani néhány tippet a felület karbantartásával kapcsolatban.
 17. Az alkalmazási idő a telepítés összetettségétől és típusától függ. Meglévő felület esetén ez még néhány napot igényelhet, amit az alap felmérése és előkészítése tesz szükségessé.
 18. A szinezőpaszta speciális folyékony festékeinek köszönhetően sokféle színkombinációt lehet elérni. A szín intenzitása és árnyalata a használt festék mennyiségétől függően változhat. Valójában a színtábla csak hozzávetőleges útmutatást kínál. Lehetőség van olyan hatások létrehozására is, mint a fényes, selyemfényű, matt vagy savas foltos, valamint árnyalatok és dekoratív betétek, amelyek egyedi, személyre szabott, nagy esztétikai hatást és eleganciát nyújtó felületeket képeznek. Nézze meg a Színcsomag táblázatot.
 19. Microtop specifikációi hasonlóak a csúcskategóriás fapadlóhoz. Ez az anyag kiváló ellenálló képességgel rendelkezik, és alkalmas padló- és falburkolatként való használatra. A Microtop azonban nem hasonlítható össze a kerámia felületekkel, amelyek nagyon eltérő anyagok, és nagyon eltérő gyártási folyamatokat igényelnek.
 20. Minden felület, még a leginkább ellenálló is, megkarcolható. Gondoljon az acélra (az autók karosszériájára), amely könnyen megkarcolódik, ha éles tárgyakkal terheli. Mint minden felületen, ezek a karcolások a nagyon fényes és sima felületeken lesznek a legszembetűnőbbek. Ezért javasoljuk az selyemfényű felületet. Ha a karcolásokat meg kell szüntetni, akkor rendkívüli karbantartást lehet végezni, akárcsak a fafelületeket.
 21. Nehéz, éles tárgyak megsérthetik a Microtop felületeket.
 22. A megfelelő védelem kiválasztása a végfelhasználó követelményeitől függ. Vannak oldószer- és vízbázisú termékek. Annak ellenére, hogy a gyantakezelés megvédi a padlót a véletlenül kiömlött folyadékok gyors behatolásától, nem szabad elfelejteni, hogy minden folyékony anyagot, különösen azokat, amelyeket leggyakrabban használnak a háztartási környezetben, mint például a bor, olajok, ecet és kávé, gyorsan el kell távolítani Microtop felületekről, mielőtt bármilyen mélységbe behatolhatnak. A leesett fagylalt különösen áthatoló tulajdonságokkal rendelkezik.
 23. Microtop padló tisztítása nagyon egyszerű. Egy nedves törlőkendő elegendő a felületek tisztításához, egy kis ph semleges tisztítószer hozzáadásával a padlókhoz. Javasoljuk, hogy a járdát rendszeresen kezelje védő, felületes termékekkel, amelyek vízben diszpergált viaszokon alapulnak vagy méhviasz. A szappanon, savon, ammónián, klóron vagy bármilyen súroló hatású mosószeren alapuló tisztítószerek használata tilos. Csak NEM AGGRESSZÍV, semleges PH tisztítószereket ajánlott használni!
 24. Az alkalmazott színek maximálisan ellenállnak az UV sugaraknak, és a védőkezelések nem sárgulnak. Mint minden anyagtípusnál (lásd pl. autófényezés), folyamatos nap- és holdfény hatására a színekben enyhe fakulás lehetséges, ami nem tekinthető hibának.
 25. A Microtop nagy kopásállósággal rendelkezik, és felhajtók, parkolók és autóbeállók építéséhez is ajánlott. Ezekben az esetekben csak a Microtop Base Coat változat kerül felhordásra, amely szintén biztosítja az anyag csúszásmentességét. Ne feledje továbbá, hogy a járműforgalommal szembeni ellenállást a alap vastagsága adja. A régi padlóburkolatok helyreállításakor bölcs dolog ellenőrizni a feltételeket és megtudni az alap vastagságát.
 26. Az anyagon végzett hőállósági vizsgálatok kiváló eredményeket adtak. A Microtop -ot 115 ° C -ra melegítették, anélkül, hogy bármilyen hibát észleltek volna. Azonban nem tanácsos forrásban lévő tárgyakat közvetlenül a felületre helyezni, ezért megfelelő hőálló alátéteket kell használni. Ezenkívül a konyhai lapok esetében ajánlott egy megfelelő vágódeszka használata, elkerülve a vágást vagy közvetlenül a tetején történő darabolást.
 27. Különféle védőkezeléseket, amelyek amellett, hogy kiválóan ellenállnak a folyadékok és foltok felszívódásának, meghatározzák a felület végső hatását. Fényes, Matt ,vagy Selyemfényű hatások közül lehet választani. A projekt típusa, a belső vagy a külső, a szükséges műszaki előírások és a kívánt végső hatás alapján.
 28. Az Microtop nem gyanta, hanem cement-polimer bevonat dekoratív bevonatként (vastagság 2-4 mm) belső és külső felületekhez. A nagy építészeti és esztétikai értékkel bíró bevonat példájának tekintett Microtop-ot a függőleges és vízszintes felületek burkolására, helyreállítására és újratelepítésére fejlesztették ki, miközben a „cementes” padlóburkolatok keresett hatását biztosították. Az anyag manuálisan kiegyenlíthető.

Hatékony óvintézkedések javasoltak:

1

Biztosítson lábtörlőt a ház bejáratánál, amely megtartja a port, a homokot.

2

Rendszeresen söpörjön vagy porszívózzon.

3

Ha nehéz bútorokat kell mozgatni, ajánlott gyapjúszövetet helyezni a bútor lába vagy alja alá, hogy elkerüljük a csúnya karcolásokat.

4

Festés, elektromos munkák, vízvezetékek, bútorok mozgatása és kezelése előtt, védje a padlót kartonnal, gyapjúval. Takarók és nylon lepedők.

Kéréseit, kérdéseit üzenetben is fogadjuk!

Amennyiben a kapcsolatfelvételi űrlap pontos adatokkal került elküldésre, üzenetére 8 órán belül válaszolunk!

Követheti munkásságunk,
készülő és elkészült megbízásainkról
naprakészen tájékoztatjuk látogatóinkat!

© Copyright 2021 - Minden jog fenntartva.
A weboldalt készítette: websuperstyle-creation.hu <=